dimecres, 31 de desembre del 2014

Acomiadament

Aquesta és la nostra última entrada. S’acaba l’any i es tanca el blog. Des del setembre hem estat publicant entrades del que fèiem a classe. Us hem parlat de les eines que fèiem servir que considerem que són molt útils i la veritat és que a nosaltres ens han ajudat durant aquests mesos. Hi ha programes que en el meu cas personal (Marta), m’han estat de més utilitat que d’altres. Per exemple, el twitter era una eina que sabia de la seva existència però no l’havia utilitzat mai. Actualment, l’utilitzo força per fer alguna piulada i per estar informada de les notícies més actual que passen arreu el món. Per una altra banda, hi ha eines com l’Scratch, les pissarres digitals o les tauletes que crec que s’haurien d’utilitzar més a les aules ja que proporcionen molts avantatges i facilitats a l’hora de realitzar la classe, i a la vegada augmenta la motivació i l’atenció dels nens.  


Fent aquest blog i explicant el que fèiem a classe ens ha servit per assimilar els coneixements que ens ensenyàven. A més, ens ha servit per saber tots els recursos i eines que podem trobar a la xarxa i més endavant quan siguem mestres els podrem utilitzar, com la plataforma Tiching. I com no per posar-nos el dia i saber com funcionen les eines que ja estan en funcionament, com la pissarra digital (PDI), que molts de nosaltres no l'havíem fet servir mai, o APPs educatives per les tauletes digitals. També hem après les característiques que ha de tenir un bon comunicador, alguns conceptes bàsics del llenguatge, diferències entre codi escrit i oral, com descriure, com fer un bon discurs...

I sobretot hem après que com a mestre s'ha d'estar al dia de tot, de l'actualitat, de les noves eines, noves tecnologies i que actualment les TIC i les TAC són molt importants en el món educatiu. Els nens estan a l'era digital i s'ha d'aprofitar i no donar-li l'esquena. Com a escola oberta que volem que sigui hem de deixar entrar les tecnologies a l'aula i aprofitar-les.




Com a últim ens agradaria donar les gràcies a tots els mestres i professors que ens han ensenyat tant per poder arribar fins aquí i començar aquest camí i a tots els professors de la universitat que ens preparant per fer allò que volem fer que és arribar a ser mestres.







L'últim agraïment va dirigits a tots els lectors que han estat al dia de les nostres publicacions. Han fet que nosaltres escrivíssim això amb moltes més ganes i il·lusió. Desitgem que us hagi agradat i que les nostres explicacions hagin estat útils per tots vosaltres. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada