dimarts, 30 de desembre del 2014

Tiching

Tiching és un servei educatiu virtual adreçat a educadors, estudiants i famílies.
Us deixem aquest vídeo de pocs segons on s'explica clarament que és aquesta plataforma.




Aquesta plataforma segons diu la pàgina web va ser creada amb l'objectiu "D'organitzar i difondre tots els continguts digitals educatius escolars que existeixen a la xarxa i per posar en contacte a tota la comunitat educativa", és a dir, vol ser un punt d'unió i convivència per tota la comunitat educativa i alhora ser una eina per utilitzar a les aules i que sigui útil tant pels alumnes com pels docents.





Aquesta plataforma permet:
-Trobar i compartir recursos educatius adreçats a diferents edats per utilitzar amb els alumnes sobre tot tipus de temes com emocions, matemàtiques, el cos humà, astronomia... i de tot tipus de material com vídeos, jocs interactius, pàgines web...

-Crear un entorn d’ensenyament i aprenentatge, és a dir crear una aula virtual, on l'educador podrà compartir amb els alumnes recursos, donar tasques, donar informacions, entregar de treballs, creació de converses i debats...

-Parlar, compartir experiències, debatre temes, resoldre dubtes i descobrir altres mètodes de treballar les matèries amb altres professors.

A continuació us deixem un vídeo d'un tutorial sobre com funciona, com s'accedeix, com es creen les aules virtuals, com es busquen els recursos...






A més Tiching té un bloc anomenat Tiching blog on també hi podrem trobar recursos, entrevistes, recomanacions i ens mantindrà el dia de les principals novetats educatives.

Per exemple us recomanem l'entrevista a Daniel Goleman amb el títol "Los niños aprenden la inteligencia emocional en la vida realQue ens parla sobre la importància de desenvolupar la intel·ligència emocional a l'escola, ja que a vegades als docents se'ls oblida treballar-ho i és molt important pel desenvolupament de l'infant.







1 comentari:

  1. Realment el Tiching ens serà molt útil i ens ajudarà molt com a futurs mestres. Ens ofereix un gran ventall de possibilitats i recursos per utilitzar a les aules amb els infants!

    ResponElimina